Vario

Информация

Връщане на стока

Вие ни връщате стоката, ние Ви връщаме парите.

Пазарувайте от нашия магазин абсолютно без риск! Вие се притеснявате да дадете парите си за стока, в чиито качества не сте убедени и която може да стане поредната непотребна вещ във Вашия дом или офис.

С условията, които предлагаме, това вече няма да Ви се случва. Закупувайки стока от нас, Вие имате възможност да се убедите лично в избора си и ако не сте удовлетворени, да я върнете или да Ви я заменим с по-подходяща срещу доплащане ( разходите за транспорт и възстановяване на фабричния вид на стоката са за сметка на потребителя ).

Моля, преди да ни върнете стоката или да пожелаете нейната замяна, свържете се с нас , за да уточним подробностите по доплащане или връщане на пари.

Право на връщане на закупен продукт онлайн имат право само физическите лица. Потребителят има право да се откаже от покупката без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка, в срок от 14 дни, считано от датата, на която стоката е получена.

Правото на връщане може да бъде упражнено само в случай, че задължително е изпълнено следното условие: да няма каквито и да били следи от употреба и да се върне в оригиналната, изцяло запазена опаковка, заедно с всички аксесоари, инструкции за употреба, предпазни фолиа и други документи, които я придружават. Всички разходи по връщане на закупения продукт и възстановяване на сумата са за сметка на потребителя. Ако стоката отговаря на условието за връщане, покупната й стойност ще бъде възстановена в рамките на 30 дни.

Формуляр за връщане на стока