Vario

Информация

Доставка

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис на куриерската фирма).

Клиентът е задължен при получаване на пратката, в присъствието на куриера, да провери за счупвания и други повреди причинени от транспорта! Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само ако вие сте констатирали проблема пред куриера.

Доставката е безплатна за територията на България за стоки със стойност над 200 лв. За стоки с цена под 200 лв., Клиентът заплаща 12 лв.

След колко време ще си получа стоката?

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-3 работни дни. Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 16.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Внимание!

Опит за злоупотреба с лични данни чрез изпращане на фалшив e-mail до клиенти на Vario.bg

Разбрах Научи повече