Vario

Информация

Доставка

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис на куриерската фирма).

Клиентът е задължен при получаване на пратката, в присъствието на куриера, да провери за счупвания и други повреди причинени от транспорта! Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само ако вие сте констатирали проблема пред куриера.

Доставката е безплатна за територията на България за стоки със стойност над 400.00 лв. За стоки с цена под 400.00 лв., Клиентът заплаща 9.00 лв.

След колко време ще си получа стоката?

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. В противен случай нормалният срок за изпълнение на поръчка е 5-10 работни дни. Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 16.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.