Vario

noblechairs Hero NBL-HRO-PU-BLAСравни

Потребителски рейтинг:
0/10   Все още няма оценки
Стол noblechairs Hero NBL-HRO-PU-BLA

Цена: 789.00лв.


Бърза доставкаДоставя се за: В рамките на деня?
100% Безплатна доставка
Разсрочено плащане
12 вноски х 74лв.
24 вноски х 44лв.

Интегрирана лумбална опора

В отговор на клиентските желания, този модел е снабден с чисто нова вградена лумбална опора. Подобна на функция нормално можем да открием само при седалките на високия клас автомобили. Бързото и лесно настройване посредством удобен въртящ бутон премахва необходимостта от допълнителни възглавници за да постигнете индивидуалния си комфорт.

Широка облегалка и седалка

HERO е най-големият от продуктовата гама на noblechairs създаван досега. Той притежава нови подлакътници, по-широка основа и по висока облегалка. Комбинирането на тези качества с богато количество memory пяна създава усещане, което те кара да се чувстваш на точното място. Достатъчното пространство прави този стол подходящ за всякакъв размер потребители.

Елегантен външен вид

Това е един от малкото столове, който освен удобство ви предлагат и перфектна визиа. Брандирането не е прекалено натрапчиво, линиите са изчистени, а шевовете придават детайл. Дизайн, който не е крещящ, но се отличава с качество!

Напълно ергономичен дизайн

Създаден чрез сътрудничество с професионални esport играчи за дълготрайни гейм сесии, столът се напасва по формата на гръбнака ви, създавайки комфорт и намалява напрежението.

  • Мемори пяна в опората за главата
  • Формата на облегалката поддържа естествената форма на гърба ви
  • Настройване на лумбалната опора и люлеене

Подвижна облегалка и механизъм за люлеене

Мултифункционален механизъм за накланяне и люлеене предоставя пълен контрол над движението докато сте във вашият Noblechair. Лесно настройване на ъгъла на задната облегалка и на седалката както и заключване на облегалката във всяко едно положение.

Голям размер 4D подлакътници

Най-големите досега подлакътници създавани от Noblechairs. Естествено, може да ги конфигурирате в 4 посоки - височина, хоризонтално разстояние, дължина и ъгъл. Тапицирани с Полиуретан, те са меки, но и с приятна текстура на допир.

Високо качествени материали

Не само на повърхността, но и това което не се вижда в този стол е направено чрез множество проби и постепенни подобрения. Високо качествени материали са използвани както във финишните покрития така и в конструкцията на стола.

  • Сертифициран по стандарта DIN EN 1335
  • Стоманена конструкция
  • Устойчива на употреба студена пяна за подплатата

5 звездна алуминиева основа

Основата е устойчива на корозия, ръжда и с 5 отлични колела, които позволяват лесно и тихо плъзгане през всяка повърхност.

  • Препоръчително максимално тегло: 150кг.
  • Class 4 хидравличен, газов амортисьор
  • Изработена от лек, но корав алуминии
  • Алуминиево-силиконови колела, облицовани с полиуретан

Характеристики

Размери

Коментари

Оцени продукта
Опиши какво мислиш за този продукт

*Вашето мнение е найстина важно за нас! Ние преглеждаме всеки един коментар лично преди да го публикуваме на сайта независимо дали е позитивен или негативен. Моля имайте предвид, че с цел да се предотвратят злоупотреби си запазваме правото да не публикуваме всички коментари.

Разкажи ни за себе си

*Вашите данни ще останат конфиденциални. Няма да публикуваме вашият e-mail или да ви изпращаме нежелани съобщения.
*Моля не използвайте формуляра за да се свържете с нас. Вместо това използвайте Формуляра за връзка с нас.