VGA

Тук дискутираме всичко свързано с мобилния процесор, твърд диск, RAM памет и останалите основни компоненти в един лаптоп включително и въпроси за евентуални ъпгрейди.

VGA

Мнениеот Loopy » Съб Май 02, 2009 9:59 am

Имам HP 6735 с отделна видеокарта- Ati HD3200, но е доста слабичка, та въпроса ми е може ли да си я сменя с нещо по-добро?
Loopy

Re: VGA

Мнениеот stelinio » Съб Май 02, 2009 11:48 am

Здравейте,
ATI RADEON HD3200 не е "отделна видеокарта", а е еквивалент на вградения чип на Intel - 4500MHD, само че от AMD, така че не може да смените само този компонент.
stelinio

Мнениеот Loopy » Съб Май 02, 2009 12:18 pm

Купил съм го от Техномаркет и когато го вземах, ми казаха, че е с отделно видео. Сигурно ли е, че не може да се сменя?
Loopy

Мнениеот stelinio » Съб Юни 13, 2009 9:47 pm

За съжаление няма как. Явно са те подвели в изборът.....
stelinio

Мнениеот няма проблем » Пон Юни 29, 2009 3:15 pm

няма проблем купи си видеокарта сложи я в копютъра ти и си готов. Вградената я изключи от биоса и готово.
няма проблем

Мнениеот admin » Сря Юли 01, 2009 3:45 pm

няма проблем написа:няма проблем купи си видеокарта сложи я в копютъра ти и си готов. Вградената я изключи от биоса и готово.

Защо всеки който може да развие два болта, смята че разбира от компютри?. На този модел мобилен компютър няма как физически да бъде монтирана :o
Аватар
admin
Site Admin

Мнениеот skirov » Съб Юли 18, 2009 7:44 am

няма проблем написа:няма проблем купи си видеокарта сложи я в копютъра ти и си готов. Вградената я изключи от биоса и готово.

Това не е настолна машина и нещата които описваш няма как да станат. За съжаление при мобилните компютри възможностите за ъпгреид са доста по-малко.

Loopy написа:Купил съм го от Техномаркет и когато го вземах, ми казаха, че е с отделно видео. Сигурно ли е, че не може да се сменя?

Това съм го чувал и на други места :roll:

Последно избутване Anonymous от Съб Юли 18, 2009 7:44 am
Аватар
skirov

Назад към Хардуер Компоненти и Ъпгрейди