Dell Service

В този форум описвайки подробно вашият проблем, ние ще се постараем да го разрешим

Dell Service

Мнениеот Joro » Нед Апр 26, 2009 4:38 pm

Имам закупен Dell от Щатите. Не съм сигурен, но вероятно имам проблем с батерията или със зарядното. Видях ваша реклама на магазина ви, че сте сервиз на Dell. Може ли да бъде сервизиран във вашия сервиз, след като е закупен от чужбина?
Joro

Re: Dell Service

Мнениеот Vario service » Съб Май 09, 2009 11:27 am

Joro написа:Имам закупен Dell от Щатите. Не съм сигурен, но вероятно имам проблем с батерията или със зарядното. Видях ваша реклама на магазина ви, че сте сервиз на Dell. Може ли да бъде сервизиран във вашия сервиз, след като е закупен от чужбина?

Здравейте,
Разбира се, че можете да ползвате нашия сервиз. Dell e марката мобилни компютри, която няма значение от къде е закупен.
Vario service

Мнениеот neznayko » Нед Авг 30, 2009 10:27 pm

Привет!
При закупуване на лаптоп Dell във Варна, мога ли да разчитам на гаранционен сервиз в София при условие,че по-голямата част на годината го ползвам там, или се налага да го ремонтира точно във фирмения сервиз на фирмата от която съм го закупил?
neznayko

Мнениеот Vario Service » Пон Сеп 14, 2009 9:06 pm

Разбира се,
В София има няколко сервиза, но пожеланието ни е по- добре да не Ви се налага да ползвате сервиз!
Vario Service

Назад към Хардуерни и софтуерни проблеми с вашият лаптоп